Nieuws


Zorgtotaal 14-16 maart 2017 | Jaarbeurs | Utrecht 

IFG neemt deel aan de zorgtotaal beurs te Utrecht!

Zorgtotaal is hét platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om de zorg voor uw patiënten en cliënten te verbeteren.

Drie inspirerende dagen volop inhoud, beleving en entertainment. Maak kennis met de laatste oplossingen, neem deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoet uw vakgenoten.

Bent u benieuwd en wilt u een kijkje nemen bij onze stand? U kunt u gratis registreren op zorgtotaal.nl.

  

Specialist in foam

Foam - ook wel schuimstof, schuimrubber of schuim genoemd - is een veelzijdig materiaal. Voor professionele toepassingen heeft het grote kwaliteiten. Op juiste wijze bewerkt en gecoat kent foam weinig concurrentie qua flexibiliteit, prijs, gewicht en duurzaamheid. Het biedt ideale en vaak verrassende oplossingen.

Om de kwaliteiten van foam maximaal te benutten, is een specialist nodig. Bewerking en coating vereisen namelijk specialistische expertise en ervaring. IFG is sinds 1993 actief met onderzoek, ontwikkeling, ontwerp en productie. Dit gebeurt steeds in nauwe samenwerking met opdrachtgevers. Op elke vraag kan een passend antwoord worden gegeven. Een antwoord dat volledig voldoet aan alle wensen en eisen rond kwaliteit en kosten.

IFG beschikt namelijk over een uitgebreid machinepark om foam te bewerken. Dit varieert van de ultramoderne 5-assige CNC-freesbank tot en met handgereedschap. Elk type bewerking behoort hierdoor tot de mogelijkheden: 3D-bewerkingen, horizontaal en verticaal snijden, contoursnijden, malsnijden, stansen, frezen en thermisch vormen.

IFG: een ISO-gecertificeerd schuimverwerkend bedrijf